Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor
Reteta culinara Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor din categoria Pui. Cum sa faci Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor
Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.
Ingrediente Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor
2 cutii de carne de pasare Bucegi de 300 g
8 chifle medii
3 linguri de unt la temperatura camerei
3 gogosari sau ardei grasi curatati de codita si seminte
1 ceapa mica tocata marunt
1 cutie de rosii In bulion sau 3 rosii medii curatate de coaja
1 lingura de ulei de floarea soarelui
1 lingurita de patrunjel verde tocat
3 oua batute
O cana de smantana
½ lingurita de sare