Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

Reteta culinara Chiftele cu ceapa marinata si maioneza din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

 

Acum, multi ani am mancat de la o colega chiftele cu ceapa marinata prin oparire si maioneza. Au fost un deliciu si de atunci am preparat acea reteta de mai multe ori.    Zilele astea am intalnit la o prietena o reteta cu ceapa marinata fara oparire si am zis sa incerc si aceasta varianta.

Ingrediente Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

Pentru chiftele : 

500 gr carne de porc si vita tocata 

1 felie de paine alba inmuiata in apa si stoarsa 

1 ceapa potrivita tocata marunt 

3 catei de usturoi 

1 legatura de marar tocat 

2 oua 

1/2 lingurita cibru tocat 

ulei 

piper 

sare

Pentru ceapa marinata : 

4 cepe mari 

6 linguri de maioneza (de la 2 galbenusuri) 

1 lingura de sare 

2 linguri de otet

Categorii