Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi
Reteta culinara Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi din categoria Ton. Cum sa faci Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi
Sosul acesta e un deliciu, cu rosii intregi decojite si pastrate in suc de rosii, de la Sun Food Fructe si Legume si asezonat cu ceapa usor caramelizata si usturoi, te lingi pe degete de placere. :) Dar nici chiftelele cu ton si ciuperci nu-s mai prejos, deci, in concluzie combinatia aceasta este grozava, merita incercata si repetata.
Ingrediente Chiftele de ton, in sos de rosii cu ceapa caramelizata si usturoi
18 chiftele de ton cu ciuperci
1 cutie rosii intregi decojite, in suc de rosii
5 graunti de usturoi
1 ceapa mare
1 lingurita zahar
1 lingurita otet balsamic
50 ml ulei de masline
1/2 lingurita sare
un praf piper
2-3 frunze proaspete, de busuioc
1/2 legatura patrunjel verde
1 pahar vin alb demisec(200 ml)