Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita
Reteta culinara Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita din categoria Vita. Cum sa faci Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita
O reteta super usoara, gustoasa, consistenta si nu mai spun ca nu comenteaza nici un pretentios la masa! ;) :))
400g carne tocata de vita 1 ceapa rosie mica 1 felie de paine grosuta lapte pentru a inmuia painea (sau apa) sare piper boia dulce 3 linguri de faina 1 ou Optional: puteti adauga ierburi aromate daca va placeCuratam ceapa si o dam prin blender, iar painea o inmuiem in lapte/apa, o scurgem si le adaugam peste carne, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia sau alte arome preferate, amestecam bine, bine si formam chiftele de marime medie, nici foarte mari dar nici mici nu ne-am obisnuit. Mie mi-au iesit 7, le-am facut special pentru hamburgeri ;)
Trecem chiftelele prin faina, apoi prin ou si le prajim intr-o tigaie inchinsa cu putin ulei cateva minute sau pana sunt frumos rumenite!
Cand sunt gata le scoatem pe un servetel de bucatarie si ii servim dupa bunul plac!
Noi am facut hamburgeri si i-am asezonat cu cartrofi prajiti!
Pofta buna!
Ingrediente Chiftele (Parjoale) din carne tocata de vita
400g carne tocata de vita
1 ceapa rosie mica
1 felie de paine grosuta
lapte pentru a inmuia painea (sau apa)
sare
piper
boia dulce
3 linguri de faina
1 ou
Optional: puteti adauga ierburi aromate daca va place