Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii

Reteta culinara Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii din categoria Vita. Cum sa faci Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii

 

Chiar daca pentru unii pare dubioasa combinatia eu va asigur ca sunt foarte bune. Asa cum facem tot felul de combinatii de chiftele cu legume tot asa de bine merge si combinatia asta...eu asa zic, voi nu e musai sa va luati dupa mine. Au un gust usor dulceag de la dovleacul placintar si le puteti aromatiza cu ierburi dupa bunul plac...

Ingrediente Chiftelute din carne de vitel cu dovleac in sos de rosii

700 gr carne de vitel

400-500 gr dovleac copt(eu am avut din cel ramas de la reteta "Sarmale in dovleac"

1 ou

2 catei de usturoi

2 fire ceapa verde

sare si piper dupa gust

1/2 lingurita cimbru uscat

2 linguri patrunjel proaspat tocat fin

100 gr pesmet

ulei de palmier pentru prajit

pentru sosul de rosii am folosit sosul de la borcan preparat pentru paste:http://www.bucataras.ro/retete/sos-pentru-paste-la-borcan-64604.html

Categorii