Chiftelute fifty-fifty
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Ucraina. Cum sa faci Chiftelute fifty-fifty
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftelute fifty-fifty
Cui nu-i plac chiftelutele ? Mie cu siguranata , da !!! Imediat ce am intalnit aceasta reteta , mi-am zis : De ce nu as incerca si altfel ? Este o reteta des preparata de gospodinele din Odessa , tine de bucataria locala cu specific jumatate ucrainian -jumatate evreiesc . In dialect local se numes ,, Tyapi "' Denumirea de fifty-fifty vine de la faptul ca chiftelutele contin jumatate carne -jumatate preponderent verdeturi .Obtineti chiftelute gustoase , suculente si light .
INGREDIENTE
Ingrediente Chiftelute fifty-fifty
500 gr piept pui
150 gr paine -mai veche
150 ml lapte
1 ceapa verde
1 ceapa galbena
patrunjel verde
marar -optional
cimbru-optional
sare
piper negru macinat
3-4 linguri ulei