Chili con carne
Reteta culinara Chili con carne din categoria Vita. Specific Mexic. Cum sa faci Chili con carne
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chili con carne
De Sf. Ioan am avut doi sarbatoriti in familie, sotul si fetita. Asadar am vrut sa il scot pe sotul meu in oras intr-un loc deosebit. Dupa lungi cautari pe internet am gasit un restaurant mexican in Brasov, Dos Amigos. Cum eu personal sunt indragostita de mancarea picanta si am observat ca si el a inceput sa o indrageasca, am iesit la un chili con carne. Mancarea a fost foarte buna, lafel si atmosfera...sigur se va lasa cu o reintoarcere. Aceasta reteta am facut-o cu ocazia vizitei unei bune prietene, Raluca. A fost foarte buna si spicy, pe sufletul amandoura.
Ingrediente Chili con carne
Avem nevoie de:
ulei - o lingura
chili 2-3 lingurite (desii recomand la inceput sa puneti 1 lingurita si daca doriti mai iute sa compeltati) sau 1 ardei iute taiat marunt
piper
sare
1 ceapa tocata marunt
1 ardei rosu
1 ardei verde (pentru culoare)
1 cutie fasole boabe ( cea maro e mai de efect, dar se poate pune si fasole obisnuita)
1 cutie mica porumb
1 cutie rosii tocate in sos tomat
1 pachet carne tocata de vita - 500 g