Ciocanele de pui cu hrisca si legume
Reteta culinara Ciocanele de pui cu hrisca si legume din categoria Pui. Cum sa faci Ciocanele de pui cu hrisca si legume
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciocanele de pui cu hrisca si legume
Hrisca este o planta ierboasa,gustoasa si aromata pe care o gasim in bucataria multor popoare.Semintele de hrisca pot fi consumate crude,fierte,prajite sau ca faina. Hrisca este recomandata persoanelor care sufera de afectiuni cardio-vasculare,persoanelor cu diabet zaharat si fragilitate vasculara,combate hemoragiile si este de mare ajutor in dieta pentru slabit.
Ingrediente Ciocanele de pui cu hrisca si legume
800 ml apa + 4 lingurite Vegeta gust de gaina (pentru supa)
1 lingurita Vegeta cu gust de gaina pt ciocanele
8 ciocanele pui
300 gr hrisca
3 linguri ulei
legatura ceapa verde(~5 fire) tocata
1 ardei gras rosu taiat cubulete
1 ciuperca mare taiata cubulete
piper dupa gust