Ciocanele de pui la gratar, cu rondele de cartofi si morcovi la aburi
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Ciocanele de pui la gratar, cu rondele de cartofi si morcovi la aburi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciocanele de pui la gratar, cu rondele de cartofi si morcovi la aburi
Pentru acest sfârșit de săptămână am făcut un fel principal foarte gustos, sănătos, ușor și dietetic, fără prăjeli și fără grăsimi. Tot să mănânci așa ceva...! Ca sos am făcut rapid un amestec ușor de muștar și smântână, care a ieșit foarte bun. Nu am socotit ca timp de preparare perioada în care carnea a stat în frigider, la baiț.
Ingrediente Ciocanele de pui la gratar, cu rondele de cartofi si morcovi la aburi
4 ciocănele de pui
2 cartofi roz, mari
2 morcovi
1 legătură de frunze de pătrunjel
Pentru baiț:
sare
piper
usturoi
boia de ardei dulce
amestec preparat în casă din ierburi uscate (mărar, busuioc, cimbrișor, leuștean...)
1 pahar cu apă
Pentru sos:
1 linguriță de muștar clasic
2-3 linguri de smântână grasă