Ciocanele impachetate in bacon

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciocanele impachetate in bacon

Ciocanelele spalate si curatate de piele (se indeparteaza) se cresteaza pe alocuri, se ung cu un pic de ulei, se ung cu mustar, apoi se sareaza si condimenteaza; Se infasoara fiecare in cate o felie de bacon, apoi se asaza unul langa altul in tavita, se adauga vinul si 100 ml apa si se dau la cuptor, cca. 40 minute. pana se intrepatrund si se rumenesc frumos. Varza se da in 2-3 clocote ,se scurge si se trece sub jet de apa rece, apoi alaturi de cartofii curatati si rosioare se pun in tavita, se stropesc cu ulei, se sareaza si condimenteaza, apoi se toarna un pic de apa si se dau la cuptor, cca. 20 minute pana se rumenesc. Se presara mararul verde. Ciocanele se servesc, alaturi de garnitura de legume. Pofta buna!

Ingrediente Ciocanele impachetate in bacon

3 ciocanele de pui

6 buc de bacon feliat

1 lingurita de mustar

2 linguri de ulei de masline

100 ml vin alb sec

cimbrisor uscat

rozmarin uscat

legume deshidratate fara sare

piper

sare

garnitura:

200 g varza de Bruxelle

3-4 cartofi noi

4-5 rosii Cherry

un strop de ulei de masline

cimbrisor si rozmarin uscat

legume deshidrate

cateva fire de marar verde

Categorii