Ciorba cu carne afumata de porc

Timp de preparare 2 ore si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu carne afumata de porc

Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in cand, iar cand apa nu mai este tulbure, se da focul mic. Se dau legumele la robot, in afara de cartofi. Se calesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei, iar cand s-au inmuiat, se adauga in apa. Se lasa la fiert la foc mic pana sunt aproape gata. Se adauga cartofii taiati cubulete. Cand acesti sunt aproape fierti, se adauga rosiile. Se lasa in jur de 10 minute, apoi se adauga borsul (eu am folosit la plic pentru ca nu am avut lichid), se condimenteaza. Se ia de pe foc si se adauga leusteanul si patrunjelul tocate marunt. Optional, puteti pune si o mana de tarhon pentru aroma. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Ingrediente Ciorba cu carne afumata de porc

500g carne de porc afumata taiata cubulete

2 morcovi

O ceapa

Un pastarnac

O telina

4 cartofi

Bors dupa gust

O ceasca de rosii in sos tomat

Piper

Sare

Leustean

Patrunjel

Categorii