Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt. Se curata si se taie marunt morcovii. Se spala, se taie cubulete mici dovleceii si se pun impreuna cu morcovii la gatit alaturi ceapa si bacon. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga apa ca cat sa acopere legumele. Fierbem borsul intr-un ibric separate. Dupa ce fierbe ciorba se adauga borsul si oul batut amestecat cu iaurtul. Se ajusteaza daca mai este nevoie de sare si piper si se adauga patrunjel verde tocat marunt. Pofta buna !

Ingrediente Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

3 dovlecei

2 morcovi

1 ceapa mare

200 gr bacon

500 ml bors natural

1 ou

1 ceasca cu iaurt grecesc

Sare

piper

2 linguri ulei de masline

Patrunjel

Categorii