Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.

Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.

Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute, apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.

Ingrediente Ciorba de perisoare cu zeama de varza

500 g carne tocata

4 linguri orez

3 morcovi

1 telina mica

1 pastarnac

1 lingura pasta de ardei

1 l zeama de varza

1 galbenus de ou

200 g smantana

sare

marar verde

Categorii