Ciorba de praz

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de praz

Prazul se taie felii foarte foarte subtiri. Carnea se toaca foarte marunt cu cutitul cum am procedat eu sau poate fi tocata la masina daca folosim o sita cu orificii mari. In vasul de gatit punem uleiul si adaugam prazul. Lasam sa se caleasca pana cand se inmoaie. Adaugam si carnea si o lasam putin sa se caleasca dupa care adaugam apa, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana cand este fiarta carnea. Vom adauga in ciorba branza topita, potrivim gustul acrisor cu bors sau sare de lamaie. Dupa cateva clocote, stingem focul si adaugam verdeata.

Ingrediente Ciorba de praz

2-3 fire de praz

500 gr carne de porc tocata marunt

200 gr branza topita

2-3 linguri ulei

sare

piper

bors sau sare de lamaie dupa gust

verdeata

2,5 l apa

Categorii