Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

Se spala, se curata de coaja si se toaca marunt morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel. Se spala si se taie marunt ardeiul kapia si dovleceii.Se curata ceapa si se taie marunt. Se pun legumele la fiert impreuna cu pieptul de rata intreg, sare, piper, uleiul de masline si apa cat sa le acopere. Dupa ce s-a inlaturat spuma formata se scoate pieptul de rata si se taie cubulete mici. Se pune pieptul de rata inapoi in ciorba.Se curata rosiile de coaja , se taie marunt si se adauga la ciorba. Se fierbe borsul separat se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate si se mai lasa sa dea in clocot. La final se adauga leustean fin tocat. Pofta buna !

Ingrediente Ciorba de vara cu dovlecei si piept de rata

1 l bor

1 buc piept de rata

3 dovlecei mici

4 rosii

3 cepe

1 ardei kapia

1 pastarnac

1 radacina patrunjel

2 morcovi

Cateva fire de leustean

Sare

piper

2 linguri de ulei de masline

1 lingura pasta de tomate de casa

Categorii