Ciorba de vitel la crock-pot
Reteta culinara Ciorba de vitel la crock-pot din categoria Vita. Cum sa faci Ciorba de vitel la crock-pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de vitel la crock-pot
Eu nu merg pe carne de vita, dar imi place foarte mult ciorba, mai ales cu bucatele de coaste sau oase tubulare cu maduva. Astăzi am avut bucăți de sfoară de vițel și am zis să fac o supă de crock-pot.
aproximativ 1 kg bucăți de sfoară de vițel 20 de fire de frunze de ceapa verde 1/4 dintr-o țelină nu foarte mare 3 ardei rosii mai mici 1 pastranac 1 morcov 2 cepe roșii aproximativ 30 g de orez sare 1 ou pentru dressing supa bulion de legume acru Leuștean verde 3,5 l apăMai intai am taiat sfoara in bucati mai mici, le-am spalat, am pus apa in oala, am adaugat bucatile de vitel si putina sare, am pus functia de inalta, am pus capacul si am lasat sa fiarba aproximativ 2,5 ore. Intre timp mi-am pregatit legumele, le-am spalat si le-am taiat cubulete - morcovi, pastarnac, telina si ardei, ceapa verde tocata marunt si frunze de ceapa rosie. Dupa ce a fiert vitelul, am scos carnea, am strecurat sucul pentru a indeparta impuritatile lasate de spuma formata. Dupa ce am strecurat sucul, am spalat oala, am pus sucul strecurat, am adaugat legumele, orezul, am mai adaugat putina sare si am lasat sa fiarba aproximativ 1,5 ore, la final am adaugat bucatile de vitel. , acris cu bulion verde, batut un ou si adaugat leustean tocat.
Ingrediente Ciorba de vitel la crock-pot
cca 1 kg bucati de sira de vitel
20 fire de frunze de ceapa verde
1/4 dintr-o telina nu foarte mare
3 ardei rosii mai mici
1 pastranac
1 morcov
2 cepe rosii
cca 30 g orez
sare
1 ou pentru dres ciorba
bulion de zarzare pentru acrit
leustean verde
3,5 l apa