Ciuperci cu macaroane

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci cu macaroane

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei. Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si taiete cubulete destul de mari. Lasam sa se faca ciupercile, nu adaugam apa fiindca ele lasa oricum. Lasam sa scada toata apa lasata de ele. Inainte de a stinge focul, adaugam condimentele si patrunjelul tocat. Intre timp se fierb macaroanele si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dupa, se pun intr-un vas adanc. Dupa ce ciupercile s-au facut le punem in strecuratoare si pe ele fiindca vor mai lasa apa. Le lasam la scurs dupa le punem peste macaroane. Amestecam si adaugam ouale si smantana. Pregatim o tava mare, o ungem cu ulei si punem compozitia. Intre timp cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade. Peste compozitie turnam frumos bulionul/kechupul si dam la cuptor pt 20 de min, pana oul si smantana se incheaga aproape de tot. Se poate servi cald si rece. Pofta buna!

Ingrediente Ciuperci cu macaroane

500 gr ciuperci champignion

300 gr paste spirale

2 cepe mari/ 3 mici

o leg patrunjel

o lg vegeta de legume

1 lgta cimbru uscat

piper

50 gr ulei

2 oua

250 gr smantana

o cana bulion/kechup

Categorii