Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute
Reteta culinara Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute din categoria Porc. Cum sa faci Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute
Ați văzut prin magazine un anume tip de coaste: din acelea cu multă carne ( mai există așa ceva ????) și afumate, pre-fierte, condimentate, crud-uscate , care arată atât de bine încât iți vine să le rozi de pe os așa cum sunt, fără să le mai faci altceva??????.. Aceste coaste merg perfect cu niște cartofi copți în coajă și ceva ciuperci umplute cu simț de răspundere.
Ingrediente Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute
Pentru coaste aveți nevoie de :
coaste cu carne, afumate câte vă lasă inima să cumpărați
apă
vas Quadra Zepter( dar sunt convinsă că se fac la bine și la cuptor)
Pentru ciuperci:
6 ciuperci cu pălăria mare
1 gogoșar
1 ardei
ceapă verde
sare , piper
unt , cașcaval
Si cartofi noi vreo 6 buc.