Coaste de miel marinate pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 2 ore si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Coaste de miel marinate pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Coastele se condimenteaza cu sare si piper. Se pregatesc aparatul de vidat Food Saver si caserola pentru marinare de la Food Saver. Se adauga putin ulei de masline, berea, coastele. Se presara praf de usturoi, boia dulce multa si un vrf cutit boia iute. Se presara crengute de cimbru. Se acopera caserola cu capacul si se conecteaza la aparatul de vidat Food Saver. Dupa ce s-a vidat caserola, se inchide din buton, se deconecteaza de la aparat, se da la rece o jumatate de ora. Intre timp, se curata si se spala legumele. Cartofii se taie in bucati mari, morcovii se lasa intregi, iar dovlecelul se taie in felii groase. Se asaza intr-o forma de copt termorezistenta. Se asezoneaza totul cu sare, usturoi, cimbru si ulei de masline. Se scoate carnea de la rece, se desface caserola, si se asaza coastele peste legume. Se mai presara putina boia dulce, praf de usturoi si se da totul la cuptor, la foc iute, timp de o jumatate de ora, apoi se adauga o cana cu apa clocotita in tava, se reduce putin focul si se mai lasa o ora, pana scade tot sosul din tava. Se scoate carnea, se serveste cu mustar sau salata dupa preferinte. Sa va fie de folos!

Ingrediente Coaste de miel marinate pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

- 1 bucata intreaga coaste miel

- ulei de masline

- 50 ml bere nefiltrata

- usturoi pudra

- sare grunjoasa

- boia dulce

- boia iute

- piper

- cimbru proaspat

- cartofi

- morcovi (subtirei)

- 1 dovlecel zucchini

- 1 cana cu apa

Categorii