Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

Reteta culinara Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor din categoria Porc. Cum sa faci Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

 

INGREDIENTE
coaste de porc marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)

Coastele se vor portiona in bucati potrivite si spala ca sa cada toate resturile de oase ramase in urma portionarii. Se lasa la scurs si se tamponeaza bine de excesul de apa.

Pregatim marinada din ingredientele enumerate mai sus si vom pune coastele in marinada amestecand bine. Punem folie peste vas si lasam la frigider, de preferat de pe o zi pe alta, dar daca nu e timp, chiar si 30-40 minute.

Pregatim gratarul si coacem coastele pe toate partile.

O minunatie de te lingi pe degete !

Ingrediente Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

coaste de porc

marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)

Categorii