Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor
Reteta culinara Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor din categoria Porc. Cum sa faci Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor
INGREDIENTE
Coastele se vor portiona in bucati potrivite si spala ca sa cada toate resturile de oase ramase in urma portionarii. Se lasa la scurs si se tamponeaza bine de excesul de apa.
Pregatim marinada din ingredientele enumerate mai sus si vom pune coastele in marinada amestecand bine. Punem folie peste vas si lasam la frigider, de preferat de pe o zi pe alta, dar daca nu e timp, chiar si 30-40 minute.
Pregatim gratarul si coacem coastele pe toate partile.
O minunatie de te lingi pe degete !
Ingrediente Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor
coaste de porc
marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)