Coaste in vin alb, la cuptor

Reteta culinara Coaste in vin alb, la cuptor din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Coaste in vin alb, la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Coaste in vin alb, la cuptor

 

Mi-era o pofta de coaste...asa ca am cautat o reteta care sa fie pe placul meu. N-am gasit, asa ca am combinat mai multe retete si a iesit o bunatate! Ca si garnitura, am facut cativa cartofi copti.

Ingrediente Coaste in vin alb, la cuptor

- 1 kg coaste de porc (taiate pe jumatate- rugati macelarul sa le taie)

- 150 ml ulei (sau mai putin daca coastele au multa grasime);

- 1 ceapa medie taiata felii foarte subtiri;

- 1 pahar de vin alb + 1 pahar de apa;

- 1/2 de ardei gras taiat fasii foarte subtiri;

- 6 catei usturoi pisati;

- 1 lingurita boia dulce;

- 1 lingurita piper negru macinat;

- 1 lingurita cimbru uscat;

- 1 lingurita rasa cu sare;

- 3 foi de dafin;

- 200 ml bulion/suc de rosii (eu am pus ketch-up facut in casa);

Categorii