Cod alb cu paste negre

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cod alb cu paste negre

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, il lasam pe o farfurie 10min, apoi il punem pe gratar sau il fierbem, fiecare cum doreste (eu l-am prajit pentru ca-mi place mai mult); punem pastele la fiert in apa cu putina sare pentru 8 min (eu le-am fiert putin mai mult), iar in acest timp calim ciupercile tocate marunt in ulei de masline, dupa ce a scazut apa din ele adaugam un pahar cu apa, lasam sa fiarba pana scade toata apa apoi adaugam smantana, amestecam, condimentam, iar dupa ce incepe sa se ingroase , amestecam cu pastele bine scurse. Servim pe farfurie pastele alaturi de peste; garantez gustul bun!!

Ingrediente Cod alb cu paste negre

2 fileuri de cod alb,1 punga cu paste negre cu cerneala de sepie

2 linguri ulei de masline,250g ciuperci pleurotus,100ml smantana lichida,sare,piper

Categorii