Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

Reteta culinara Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor din categoria Pui. Specific Belgia. Cum sa faci Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

 

Am tot auzit de reteta cu bere bruna si de gustul deosebit pe care il da carnii dar cum nu sunt bautoare de bere nu m-am incumetat pana acum. Totusi, weekendul acesta am decis sa incerc sa vad ce iese si a iesit ceva delicios! De obicei se face numai carnea de pui in acest sos insa eu am le-am facut in tava de la aragaz si cum aveam destul spatiu am decis sa pun si niste cartofi langa ele si nu am regretat.

Ingrediente Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

10 copanele de pui (aprox.1 kg)

6-8 cartofi

rosii

sare

piper

boia dulce si iute

rozmarin

1 doza (500 ml) bere bruna

Categorii