Copanele cu piure de telina si sos de morcovi
Reteta culinara Copanele cu piure de telina si sos de morcovi din categoria Pui. Cum sa faci Copanele cu piure de telina si sos de morcovi
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Copanele cu piure de telina si sos de morcovi
De cand cu pasiunea nebuna pentru torturit care vine in completarea stresului si a programului aglomerat de la munca, parca am uitat de placerea de a gati, pe care o am dintotdeauna. Si pentru ca am fost fortata la 4 zile libere, m-am intors la dragostea dintai, gatitul, si la dragostea dintai in materie de internet, bucataras.ro. Vin inaintea vostra cu o reteta preluata partial de la Sara & Miki, alias culorile din farfurie, o reteta minunata. Reteta lor era cu cotlet de porc, eu am inlocuit cu copanele de pui si am facut-o dupa gustul meu.
Ingrediente Copanele cu piure de telina si sos de morcovi
6 pulpe inferioare de pui
ulei de masline
sare, piper alb
cimbru
curry
100 ml bere blonda
cam 0,5 kg telina
3-4 cartofi
2 linguri unt
lapte
sare
3-4 morcovi
2 linguri unt
1 lingura zahar
1 lingura amidon
supa de legume
sare, piper alb