Copanele cu piure de telina si sos de morcovi

Reteta culinara Copanele cu piure de telina si sos de morcovi din categoria Pui. Cum sa faci Copanele cu piure de telina si sos de morcovi

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Copanele cu piure de telina si sos de morcovi

 

De cand cu pasiunea nebuna pentru torturit care vine in completarea stresului si a programului aglomerat de la munca, parca am uitat de placerea de a gati, pe care o am dintotdeauna. Si pentru ca am fost fortata la 4 zile libere, m-am intors la dragostea dintai, gatitul, si la dragostea dintai in materie de internet, bucataras.ro. Vin inaintea vostra cu o reteta preluata partial de la Sara & Miki, alias culorile din farfurie, o reteta minunata. Reteta lor era cu cotlet de porc, eu am inlocuit cu copanele de pui si am facut-o dupa gustul meu.

Ingrediente Copanele cu piure de telina si sos de morcovi

6 pulpe inferioare de pui

ulei de masline

sare, piper alb

cimbru

curry

100 ml bere blonda

cam 0,5 kg telina

3-4 cartofi

2 linguri unt

lapte

sare

3-4 morcovi

2 linguri unt

1 lingura zahar

1 lingura amidon

supa de legume

sare, piper alb

Categorii