Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Copanele de pui cu sos picant la cuptor

Luați ceștile, spălați-le bine, apoi luați un cuțit și înțepați ceștile pe ambele părți, dar mici înțepături, puneți-le într-un castron mare, peste ele adăugați condimentele de pui, un praf de sare și puțin ketchup dulce! Luam o tava pe care o ungem cu cubul de unt, luam cupele le punem in tava, apoi taiem feliile de ceapa si ambii ardei si ii punem intre cani, amestecam ambele ketchup-uri cu o cana de apa si putina sare si adaugam in tava jumatate din compozitie. se pun foile de dafin, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor pana ce paharele sunt pe jumatate facute; apoi, scoatem tava si intoarcem cupele pe cealalta parte, adaugam peste ele restul de sos si cateii de usturoi feliati, luam folia de aluminiu si lasam sa se rumeneasca foarte bine. POFTĂ BUNĂ!

Ingrediente Copanele de pui cu sos picant la cuptor

7 copanele de pui

1 ardei galben gra

1 ardei rosu

2 cepe mari

3-4 catei de usturoi

un cubulet de unt

1 ketchup dulce de 500 gr

1 ketchup picant de 200 gr

un praf de sare

condimente de pui

putin piper

2 foi de dafin

1 cana de apa

Categorii