Copanele pane cu cascaval

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Copanele pane cu cascaval

Spalam capetele de pui, le taiem putin si le asezam intr-un bol. Se amestecă condimente după gust cu berea, usturoiul zdrobit și se adaugă peste carne, se amestecă bine și se acopera cu folie, se lasă să se răcească 30 min. Intre timp amestecam fulgii de porumb cu branza rasa. Adăugați făină pe o farfurie. Se amestecă ouăle cu un praf de sare și piper. Treceți ceștile prin făină, ou, amestec de fulgi, făină și prăjiți-le în baie de ulei încins pe ambele părți la foc mediu. Am folosit friteuza. Le scoatem pe un servetel absorbant.

Ingrediente Copanele pane cu cascaval

8 copanele

3 oua

150 g faina

150 g fulgi de porumb maruntit

100 g cascaval

sare

piper

boia de ardei dulce

3 catei de usutroi

rozmarin

100 ml bere

Categorii