Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

 

Pentru că ne plac mult sosurile albe, dar și friptura de pui, le-am combinat într-un preparat delicios și greu de refuzat. Evit să prepar des astfel de sosuri, pentru că sunt foarte calorice, dar odată la 2-3 săptămâni simțim nevoia să ne răsfățăm cu ele. Sunt foarte gustoase și se combină perfect cu carnea de pui, cu ciupercile, sau cu diverse ingrediente

Ingrediente Copanele si piept de pui in sos bechamel picant

750 g copănele de pui

450 g piept de pui

sare

piper

boia de ardei dulce

ulei pentru prăjit

Pentru sos:

100 g unt

100 g făină

750 ml lapte

sare, după gust

piper alb, după gust

nucșoară, după gust

2 căței de usturoi

1 legătură de pătrunjel verde

Categorii