Copanele si piept de pui in sos bechamel picant
Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Copanele si piept de pui in sos bechamel picant
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Copanele si piept de pui in sos bechamel picant
Pentru că ne plac mult sosurile albe, dar și friptura de pui, le-am combinat într-un preparat delicios și greu de refuzat. Evit să prepar des astfel de sosuri, pentru că sunt foarte calorice, dar odată la 2-3 săptămâni simțim nevoia să ne răsfățăm cu ele. Sunt foarte gustoase și se combină perfect cu carnea de pui, cu ciupercile, sau cu diverse ingrediente
Ingrediente Copanele si piept de pui in sos bechamel picant
750 g copănele de pui
450 g piept de pui
sare
piper
boia de ardei dulce
ulei pentru prăjit
Pentru sos:
100 g unt
100 g făină
750 ml lapte
sare, după gust
piper alb, după gust
nucșoară, după gust
2 căței de usturoi
1 legătură de pătrunjel verde