Cordon bleu din piept de pui
Reteta culinara Cordon bleu din piept de pui din categoria Pui. Specific Germania. Cum sa faci Cordon bleu din piept de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cordon bleu din piept de pui
Un fel principal savurat de Zmeișori încă din fragedă pruncie :D ;) Cordon bleu-ul l-am descoperit undeva în 1991 în Germania. Mi s-a părut genial și am devenit fan. Îl gătesc mai mereu, dar zilele trecute mi-am dat seama că lipsește din portofoliul retete.panacris. Așa că am remediat problema și v-am adus acest preparat, nu tocmai sănătos, dar e tare gustos și sățios! ;)
INGREDIENTE
Ingrediente Cordon bleu din piept de pui
Piept de pui cca. 2 bucăți mari,
Șuncă feliată cca. 8 bucăți,
Cașaval feliat cca. 8 bucăți,
Ouă 2 bucăți,
Făină alba cca. 200 g,
Pesmet auriu cca. 200 g,
Muștar clasic 2 linguri,
Ulei pentru prăjit.