Cornuri de brutar umplute

Reteta culinara Cornuri de brutar umplute din categoria Pizza. Cum sa faci Cornuri de brutar umplute
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri de brutar umplute
Marturisesc ca imi plac extrem de mult produsele de panificatie - patiserie si de cand am masina de paine imi este usor sa le realizez pentru ca draguta de ea ma ajuta de framanta aluatul si il creste in bune conditii.
Ingrediente Cornuri de brutar umplute
Pt. aluat:
300 ml apa calduta
500 de grame de faina
4 linguri de supa pline cu ulei
1 lingura cu zahar
1 lingurita de sare
1 lingura rasa de drojdie granulata (sau un cub de 25 grame drojdie proaspata)
Pt.umplutura:
150 gr muschi afumat
100 gr branza
50 gr cascaval
mai trebuie:
sare grunjoasa pentru presarat
galbenus (sau ou) pentru deasupra