Cotlet cu sos de cidru si ciuperci
Reteta culinara Cotlet cu sos de cidru si ciuperci din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet cu sos de cidru si ciuperci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet cu sos de cidru si ciuperci
In sfarsit a venit si weekendul si am putut din nou sa ma joc prin bucatarie,lucru care ma relaxeaza si ma face foarte fericita :) Am ales cidrul pentru ca de mult imi doream sa gatesc ceva cu aceasta bautura,mai ales ca am tot vazut diverse retete si niciodata pana astazi nu am avut ocazia sa prepar si eu ceva,asa ca astazi am asociat cidrul cu ciuperci si cotletul de porc la cuptor si zic eu ca am facut o alegere buna!
Ingrediente Cotlet cu sos de cidru si ciuperci
Am folosit pentru friptura:
8 felii cotlet porc fara os
200 ml cidru de mere
sos stridii
chimen macinat
ghimbir macinat
scortisoara
Pentru sos:
pasta de creveti
500 gr ciuperci
200 ml cidru de mere
sos soia
sos de ardei iuti
5 spices
1 catel de usturoi
1 lingurita miere