Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie
Reteta culinara Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie din categoria Reteta de vedeta. Specific Franta. Cum sa faci Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu...
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie
Cartofii gratinati sunt senzationali daca ai un cascaval pe masura...iar iepurele este gatit impecabil daca ai un Sous Vide...ce sa mai, viata e mirobolanta !
Ingrediente Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie
Cotlet de iepure – 2 buc Cidru cu aroma de fructe de padure – 200 ml Pastaie de vanilie – 1/2 buc Pastarnac – 5 buc Stock de vita (supa concentrata de oase de vita) – 200 ml Cartofi – 7-8 buc Rosii cherry – 15-20 buc Busuioc proaspat – 5-6 frunze Merisoare deshidratate – 100 g Boabe de ienupar – 3-4 buc Lemongrass – 1/2 buc Unt la temperatura camerei- 1 lingura Faina – 1 lingura Ulei de masline – 100 ml Cascaval Delaco – 150 g Boia dulce – 1 lingurita Maghiran uscat – 1 lingurita Piper cayenne – 1/2 lingurita Sare si piper – dupa gust
Cotlet de iepure – 2 buc
Cidru cu aroma de fructe de padure – 200 ml
Pastaie de vanilie – 1/2 buc
Pastarnac – 5 buc
Stock de vita (supa concentrata de oase de vita) – 200 ml
Cartofi – 7-8 buc
Rosii cherry – 15-20 buc
Busuioc proaspat – 5-6 frunze
Merisoare deshidratate – 100 g
Boabe de ienupar – 3-4 buc
Lemongrass – 1/2 buc
Unt la temperatura camerei- 1 lingura
Faina – 1 lingura
Ulei de masline – 100 ml
Cascaval Delaco – 150 g
Boia dulce – 1 lingurita
Maghiran uscat – 1 lingurita
Piper cayenne – 1/2 lingurita
Sare si piper – dupa gust