Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Reteta culinara Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie din categoria Reteta de vedeta. Specific Franta. Cum sa faci Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu...

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

 

Cartofii gratinati sunt senzationali daca ai un cascaval pe masura...iar iepurele este gatit impecabil daca ai un Sous Vide...ce sa mai, viata e mirobolanta ! 

Ingrediente Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie

Cotlet de iepure – 2 buc Cidru cu aroma de fructe de padure – 200 ml Pastaie de vanilie – 1/2 buc Pastarnac – 5 buc Stock de vita (supa concentrata de oase de vita) – 200 ml Cartofi – 7-8 buc Rosii cherry – 15-20 buc Busuioc proaspat – 5-6 frunze Merisoare deshidratate – 100 g Boabe de ienupar – 3-4 buc Lemongrass – 1/2 buc Unt la temperatura camerei- 1 lingura Faina – 1 lingura Ulei de masline – 100 ml Cascaval Delaco – 150 g Boia dulce – 1 lingurita Maghiran uscat – 1 lingurita Piper cayenne – 1/2 lingurita Sare si piper – dupa gust

Cotlet de iepure – 2 buc

Cidru cu aroma de fructe de padure – 200 ml

Pastaie de vanilie – 1/2 buc

Pastarnac – 5 buc

Stock de vita (supa concentrata de oase de vita) – 200 ml

Cartofi – 7-8 buc

Rosii cherry – 15-20 buc

Busuioc proaspat – 5-6 frunze

Merisoare deshidratate – 100 g

Boabe de ienupar – 3-4 buc

Lemongrass – 1/2 buc

Unt la temperatura camerei- 1 lingura

Faina – 1 lingura

Ulei de masline – 100 ml

Cascaval Delaco – 150 g

Boia dulce – 1 lingurita

Maghiran uscat – 1 lingurita

Piper cayenne – 1/2 lingurita

Sare si piper – dupa gust

Categorii