Cotlet de porc cu bacon la crok-pot
Reteta culinara Cotlet de porc cu bacon la crok-pot din categoria Porc. Cum sa faci Cotlet de porc cu bacon la crok-pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu bacon la crok-pot
Nu am scos carnea s-o pun la macerat,asa am preparat-o la crok-pot. Nu ma asteptam sa iasa asa de frageda!
o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g, 5 felii cascaval 5 felii bacon 1 lingurita rasa de sare 1 lingurita rasa de piper macinat 1 lingurita rasa de boia de ardei 1 lingurita rasa de cimbru 1 lingura ulei de maslineBucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.
Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.
Condimentele +uleiul se amesteca bine.
Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.
Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.
Prin mijlocul introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia baconul si cascavalul.
Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .
Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.
Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.
Se serveste cu garnitura si salata dorita.
Pofta buna!
Ingrediente Cotlet de porc cu bacon la crok-pot
o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,
5 felii cascaval
5 felii bacon
1 lingurita rasa de sare
1 lingurita rasa de piper macinat
1 lingurita rasa de boia de ardei
1 lingurita rasa de cimbru
1 lingura ulei de masline