Cotlet de porc cu bacon la crok-pot

Reteta culinara Cotlet de porc cu bacon la crok-pot din categoria Porc. Cum sa faci Cotlet de porc cu bacon la crok-pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu bacon la crok-pot

 

Nu am scos carnea s-o pun la macerat,asa am preparat-o la crok-pot. Nu ma asteptam sa iasa asa de frageda!

o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g, 5 felii cascaval 5 felii bacon 1 lingurita rasa de sare 1 lingurita rasa de piper macinat 1 lingurita rasa de boia de ardei 1 lingurita rasa de cimbru 1 lingura ulei de masline

Bucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.

Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.

Condimentele +uleiul se amesteca bine.

Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.

Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.

Prin mijlocul  introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia  baconul si cascavalul.

Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .

Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.

Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.

Se serveste cu garnitura si salata dorita.

Pofta buna!

Ingrediente Cotlet de porc cu bacon la crok-pot

o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,

5 felii cascaval

5 felii bacon

1 lingurita rasa de sare

1 lingurita rasa de piper macinat

1 lingurita rasa de boia de ardei

1 lingurita rasa de cimbru

1 lingura ulei de masline

Categorii