Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi
Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi
O cina de duminica devreme. Usor de preparat si deosebit de savuroasa. Singura grija este sa pui carnita la marinat.
Ingrediente Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi
2 bucati sanatoase de cotlet de porc cu os, grasime si soric -aprox 200 gr /buc
2 cartofi mari
2 catei usturoi
2 linguri ulei
6 rosii cherry
1 bere -blonda,bruna , aramie -de care aveti
1 lingura rasa ghimbir pudra
1 ardei iute rosu pentru decor
ceapa verde -decor la salata
piper
sare
fulgi chilli
varza murata, zeama de varza murata