Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi

 

  O cina de duminica  devreme. Usor de preparat si deosebit de savuroasa. Singura grija este sa pui carnita la marinat.

Ingrediente Cotlet de porc cu bere, ghimbir si usturoi

2 bucati sanatoase de cotlet de porc cu os, grasime si soric -aprox 200 gr /buc

2 cartofi mari

2 catei usturoi

2 linguri ulei

6 rosii cherry

1 bere -blonda,bruna , aramie -de care aveti

1 lingura rasa ghimbir pudra

1 ardei iute rosu pentru decor

ceapa verde -decor la salata

piper

sare

fulgi chilli

varza murata, zeama de varza murata

Categorii