Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

Reteta culinara Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

 

INGREDIENTE
1-2 bucati de cotlet de porc 1-2 bucati de sfecla 1 hrean 1-2 cartofi 15 boabe de bob(l-am achizitionat inghetat de la magazinul chinezesc din Dragonul Rosu) 1-2 rosii cherry 1 pahar de vin rosu 30 g de smantana 1 ceapa 1 morcov ulei, unt cimbru sare, piper 1 pachetel de gelatina 20 g de parmezan  

Ingrediente Cotlet de porc cu jeleu de sfecla servit in mod festiv

1-2 bucati de cotlet de porc

1-2 bucati de sfecla

1 hrean

1-2 cartofi

15 boabe de bob(l-am achizitionat inghetat de la magazinul chinezesc din Dragonul Rosu)

1-2 rosii cherry

1 pahar de vin rosu

30 g de smantana

1 ceapa

1 morcov

ulei,

unt

cimbru

sare, piper

1 pachetel de gelatina

20 g de parmezan  

Categorii