Cotlet de porc cu piure de mazare si coulis de ardei rosu

Reteta culinara Cotlet de porc cu piure de mazare si coulis de ardei rosu din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc cu piure de mazare si coulis de ardei rosu

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu piure de mazare si coulis de ardei rosu

 

INGREDIENTE
120 g de cotlet de porc 150 g de mazare 1 ardei gras rosu 100 g de ficatei de pasare 50 ml de smantana pentru gatit 100 g de mazare 100 g de fistic 100 g de praz 1 rosie cherry Ulei Sare Piper Unt ½ ceapa ½ de morcov

Ingrediente Cotlet de porc cu piure de mazare si coulis de ardei rosu

120 g de cotlet de porc

150 g de mazare

1 ardei gras rosu

100 g de ficatei de pasare

50 ml de smantana pentru gatit

100 g de mazare

100 g de fistic

100 g de praz

1 rosie cherry

Ulei

Sare

Piper

Unt

½ ceapa

½ de morcov

Categorii