Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

Reteta culinara Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon din categoria Porc. Cum sa faci Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

 

INGREDIENTE
1 buc. de circa 1 kg cotlet de porc 500 g spanac congelat 5 linguri ulei de masline 3-4 catei de usturoi 1 lingura cu smantana 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita rasa boia de ardei iute 20 felii bacon feliate subtire 250 ml vin sec alb sare piper macinat

Ingrediente Cotlet de porc cu spanac, invelit in bacon

1 buc. de circa 1 kg cotlet de porc

500 g spanac congelat

5 linguri ulei de masline

3-4 catei de usturoi

1 lingura cu smantana

1 lingurita cimbru uscat

1 lingurita rasa boia de ardei iute

20 felii bacon feliate subtire

250 ml vin sec alb

sare

piper macinat

Categorii