Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

Reteta culinara Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

 

Profitati cat timpul mai permite sa preparati fripturi la cuptor . Dupa ce vine vara.... Am vazut intr-un magazin condiment de salvie cu galbenele pentru fripturi si peste . Mi-a placut ideea si mi-am preparat propriul amestec cu salvie si galbenele din gradina mea .Bio !

Ingrediente Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

1 kg cotlet porc

3 rosii

3 caciulii usturoi

3 cepe verzi

3 linguri ulei de porumb

1 lingura salvie + galbenele uscate

1 lingura piper boabe

sare

Categorii