Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza
Reteta culinara Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza
Mamaliga asta cine a inventat-o sa ii dea Dumnezeu sanatate! Mie imi place tare mult si as manca-o cu aproape orice,in diverse combinatii. Pentru ca pregatisem cotlet de porc dezosat dar nu stiam (ca de obicei) ce anume vreau sa fac cu el,mi-a venit o pofta de mamaliga si ma gandeam ca as putea incorpora in meniul cu cotlet o mamaliga buna cu ceva branzica,mai ales ca fiind pentru masa de seara ne scutea si de a manca paine ceea ce mi se parea chiar un plus.
Ingrediente Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza
Am folosit:
7 felii de cotlet de porc fara os
sos teriyaki
sos soia,
curry
piper negru
unt,
ulei,
vin rosu
faina de malai ,
ulei de masline,
sare,
unt pentru mamaliga