Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce
Reteta culinara Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce
O mâncare gustoasă, dietetică și apreciată de foarte multă lume. Din ingredientele de mai jos au rezultat 3 porții.
Ingrediente Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce
3 cotlete (vrăbioare) de porc - au cântărit cca 600 g
2-3 cartofi (în funcție de mărimea lor)
2 morcovi
1 telină rădăcină, mică
1 varză dulce, mică
sare
piper
boia de ardei dulce
apă
oțet alimentar din vin