Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

Reteta culinara Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

 

  O mâncare gustoasă, dietetică și apreciată de foarte multă lume. Din ingredientele de mai jos au rezultat 3 porții.

Ingrediente Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

3 cotlete (vrăbioare) de porc - au cântărit cca 600 g

2-3 cartofi (în funcție de mărimea lor)

2 morcovi

1 telină rădăcină, mică

1 varză dulce, mică

sare

piper

boia de ardei dulce

apă

oțet alimentar din vin

Categorii