Cotlet de purcel cu carnati la tava

Reteta culinara Cotlet de purcel cu carnati la tava din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet de purcel cu carnati la tava

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet de purcel cu carnati la tava

 

Probabil ca e nelipsita friptura de purcel acum de Craciun ( la cei vegetarieni lipseste sigur, sau la cei ce consuma doar pui).Incercam mereu sa o preparam cat mai bine, sa se topeasca in gura, bine condimentata si sa fie pe placul familiei si al musafirilor.Cam asa procedam si noi, insa anul aceasta am inlocuit muschiuletul cu un cotlet de purcel fraged si proaspat.Va invit la masa!!!

Ingrediente Cotlet de purcel cu carnati la tava

1 cotlet de purcel de circa 2 kg

2 carnati de casa afumati

sare

piper

1 lingura boia de ardei dulce

1 cana cu vin rosu

5-6 catei de usturoi

1 ceapa

1/2 cana pasta de rosii de casa

1 lingura pasta de gogosari

1 lingurita patrunjel uscat

1 lingurita cimbru uscat

ciupercute intregi (suplimentar)

Categorii