Cotlet la gratar

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlet la gratar

Se spala bine carnea. Se pregateste solutia de marinat.se adauga toate ingredientele intr-un blender. Intr-o punga se pune cotletul peste care se adauga solutia de marinat.se inchide punga si se pune la frigider intre 8-10 ore. Se scoate cotletul din punga, se taie pe jumatate (in lungime) si se pune ceapa si ardeiul taiate felii.se leaga cotletul cu sfoara pentru a ramane in interior legumele dupa care se pune intr-o folie de aluminiu si se pune pe gratar. Cand este gata facut se indeparteaza folia de aluminiu se unge cu solutia de marinat si se mai lasa 10 minute pe gratar. Se serveste cu o salata de legume sau un sote de ciuperci. Pofta buna!

Ingrediente Cotlet la gratar

cotlet porc 1kg

ceapa 3 buc.

ardei ( rosu si galben ) 1 buc.+ 1 buc.

solutia de marinat:

bere nefiltrata 400 ml

ulei de masline 50 g

usturoi 6 `catei`

frunze verzi de leustean

piper

sare si delikat

Categorii