Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare

Reteta culinara Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare

 

INGREDIENTE
Pentru friptura: 500 g cotlet de porc fara os 500 g muschiulet de porc vin rosu cimbru ulei Foi de dafin boabe de piper Optional: 1-2 carnati Cartofi la cuptor: 6 cartofi mai mari Ulei Sare piper rozmarin boia Usturoi Pentru piure de mazare: 200 g de mazare 30 g unt Smantana pentru gatit sare piper 2 baby morcovi vin Decor: chips de cartof dulce portocala si bobite de mazare

Ingrediente Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare

Pentru friptura:

500 g cotlet de porc fara os

500 g muschiulet de porc

vin rosu

cimbru

ulei

Foi de dafin

boabe de piper

Optional:

1-2 carnati

Cartofi la cuptor:

6 cartofi mai mari

Ulei

Sare

piper

rozmarin

boia

Usturoi

Pentru piure de mazare:

200 g de mazare

30 g unt

Smantana pentru gatit

sare

piper

2 baby morcovi

vin

Decor:

chips de cartof dulce

portocala si

bobite de mazare

Categorii