Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare

Reteta culinara Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare
INGREDIENTE
Ingrediente Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare
Pentru friptura:
500 g cotlet de porc fara os
500 g muschiulet de porc
vin rosu
cimbru
ulei
Foi de dafin
boabe de piper
Optional:
1-2 carnati
Cartofi la cuptor:
6 cartofi mai mari
Ulei
Sare
piper
rozmarin
boia
Usturoi
Pentru piure de mazare:
200 g de mazare
30 g unt
Smantana pentru gatit
sare
piper
2 baby morcovi
vin
Decor:
chips de cartof dulce
portocala si
bobite de mazare