Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt
Reteta culinara Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt din categoria Porc. Cum sa faci Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt
Treaba sta in felul urmator, eu am anumite pofte, are si el poftele lui, doar ca poftele noastre nu se pupa de fel, chiar si asa ne tinem de mana si acum dupa mai bine de 30 de ani.Am inceput cu introducerea asta ca sa va spun ca mereu exista solutii ''sa impaci si capra si varza'', asa exista mereu armonie, fericire si iubire in familie. Vorba aia '' dragostea trece prin stomac'', asa ca m-am pus pe treaba si am gatit pofta lui si pofta mea, fara sa ni le punem in cui. Pentru el ''cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt, pentru mine ''cotlet cu galbiori si sos de smantana. PS. Eu in avantaj, ca mananc si din pofta lui :)))))))))))))))))))))))))0
2 bucati cotlet de porc 4 bucati pept de porc faina sare piper legume din punga magica- ardei rosu, fasole verde, dovlecei, vanata, morcov ( legume congelate) cca 400 g 3-4 catei de usturoi 1 borcan de 400 g sos de ardei copt apa ulei patrunjel verdeMai intai am pregatit carnea, am condimentat-o cu sare si piper, am trecut-o prin faina. Am pus o tigaie la incins, am adugat putin ulei ( aici fiecare pune cat vrea) si am pus bucatile de carne la prajit, cate 3-4 min pe cate o parte. Apoi le-am scos pe un servetel si m-am ocupat de legume. Am pus legumele in tigaia in care am prajit carnea si le-am lasat cca 10 min, cat sa se caleasca, apoi am adaugat sosul de ardei copt, am potrivit de sare si piper. Am asezat carnea intr-un vas de lut, am adaugat legumele cu sos, am adaugat o cana cu apa, am asezat capacul peste vas, am bagat vasul in cuptor pentru cca 1 ora si 1/2 . Domnul meu a servit un cotlet cu legume si salata sfecta rosie . Sa-i fie de bine !
Ingrediente Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt
2 bucati cotlet de porc
4 bucati pept de porc
faina
sare
piper
legume din punga magica- ardei rosu, fasole verde, dovlecei, vanata, morcov ( legume congelate) cca 400 g
3-4 catei de usturoi
1 borcan de 400 g sos de ardei copt
apa
ulei
patrunjel verde