Cotlete cu legume și cârnați slow cooking

Reteta culinara Cotlete cu legume și cârnați slow cooking din categoria Porc. Specific Germania. Cum sa faci Cotlete cu legume și cârnați slow cooking

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlete cu legume și cârnați slow cooking

 

INGREDIENTE
Cotlet de porc 8 felii, cca. 1000 g, Cârnați porc afumați cca. 500 g, Boia de ardei dulce 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Cimbru uscat 1 linguriță, Rozmarin 2 crenguțe, Roșie 1 bucată mare, Ardei gras verde 1 bucată, Ceapă roșie 2 bucăți, Vin alb demisec cca. 300 ml, Usturoi 4 căței.

Într-un vas termorezistent, în cazul meu în vasul CrockPot-ului se așează intercalat bucățile de cotlet și cârnații. Se presară condimentele: boia de ardei dulce, piper proaspăt măcinat, cimbrul și rozmarinul. Atenție nu folosim sare, cârnații au destulă sare :D.

Legumele se curăță, spală și feliază grosier. Apoi se intercalează între bucățile de cotlet și cârnații. Se adaugă vinul și se dă la gătit cca. 60 minute, acoperit la cca. 200 grade în cuptor sau 3 ore pe modulul High, în aparatul de gătit lent.

Se savurează fierbinte alături de garnitura preferată, în cazul nostru, găluște stil nemțesc din chifle, semmelknodel ;)

Spor și poftă bună!

Ingrediente Cotlete cu legume și cârnați slow cooking

Cotlet de porc 8 felii, cca. 1000 g, Cârnați porc afumați cca. 500 g, Boia de ardei dulce 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Cimbru uscat 1 linguriță, Rozmarin 2 crenguțe, Roșie 1 bucată mare, Ardei gras verde 1 bucată, Ceapă roșie 2 bucăți, Vin alb demisec cca. 300 ml, Usturoi 4 căței.

Categorii