Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

*Pentru inceput... Curatam usturoiul si il taiem rondele fine. *Pregatim marinata pentru carnea de miel: 1.Punem intr-un castron toate ingredientele pentru marinata si le amestecam bine cu o lingura. 2.Asezam in castron cotletele de miel si le ungem peste tot cu acest amestec. 3.Cand cotletele sunt bine ''imbracate'' in sos, le asezam in caserola pentru marinare rapida. 4.Punem capacul caserolei si o vidam cu ajutorul aparatului Food Saver. In doar cateva minute carnea va fi marinata, fara a mai fi necesar sa o lasam in marainada pana a doua zi. 5.Dam caserola rece pentru o ora. *Dupa acest timp incepem sa pregatim lintea; 1.Punem intr-o cratita ceapa verde taiata rondele fine si o parlim usor. 2.Adaugam apoi usturoiul si dupa 1 minut punem lintea, sare, piper, supa de legume. 3.Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc lejer pana aceasta este patrunsa. *Intre timp pregatim salata si punem cotletele la prajit. 1.Punem salata intr-un castron, adaugam uleiul de masline, sare, piper si zeama de lime. 2.Amestecam lejer pana totul este bine asezonat. 3.Intr-o tava grill punem chiar foarte putin ulei de masline. 4.Adaugam cotletele in grillul fierbinte si le prajim frumos pe ambele parti. 5.Cand lintea, salata si cotletele sut gata, le asezam pe un platou, salata intr-un castron dragut si lintea intr-o tigaie. 6.Servim totul fierbinte decorat cu frunzulite de creson si lime. Pofta mare va doresc!

Ingrediente Cotlete de miel cu linte rosie si salata de verdeturi, pregatite cu aparatul de marinat FoodSaver

-6 cotlete de miel

Marinata pentru carnea de miel:

-5 catei de usturoi

-2 linguri de vin alb

-1 plic de rosii uscate

-1/4 lingurita ardei chilli

-5-6 linguri ulei de masline

-sare si piper

Pentru linte:

-300 gr. linte rosie decorticata

-1 legatura ceapa verde

-1 cana supa de legume

-1 catel de usturoi ra

-sare si piper

-ulei de masline

Salata:

-1 punga de amestec de salata

-2 bucati de lime

-sare si piper proaspat macinat

-ulei de masline

Decor:

-frunzulite de creson

Categorii

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca