Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume

Reteta culinara Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume

 

Pentru aceste cotlete am ales o reţetă simplă (inventată pe moment), dar cu un rezultat peste aşteptări. Le-am fript înăbuşit, le-am aromat cu legume şi condimente, după care le-am servit cu familia, însoţite de un pahar de vin şi vorbe frumoase! 

Ingrediente Cotlete de porc la tigaie cu sos de legume

1 kg cotlet de porc fără os;

2 morcovi mari;

1 ardei kapia;

3 fire subţiri de praz;

1 pahar de vin alb sec;

2 foi de dafin;

sare şi piper alb proaspăt măcinat, după gust;

1/2 legătură de pătrunjel;

2 linguri grăsime (untură);

2 linguri ulei de floarea-soarelui.

Categorii