Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde in fibra lor si le va fragezi. Se pun pun cotletele impreuna cu usturoiul nedecojit si rosiile cherry la prajit in tigaie. Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si boia dulce afumata si prajesc in unt pe ambele parti 5 minute. Dupa ce s-au rumenit putin cotletele, se adauga vinul si se mai tin pe foc 5 minute. Se pune un capac la tigaie si se mai tin pe foc mic 8-10 minute. Pofta buna !

Ingrediente Cotlete inabusite in unt, cu vin marsala, rosii cherry si usturoi

3 cotlete de porc

½ pachet de unt

100 ml vin marsala

5 catei de usturoi

10 rosii cherry

Cateva fire de cimbru

Sare

piper

boia dulce afumata

Categorii