Creveți provensali

Reteta culinara Creveți provensali din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Creveți provensali

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Creveți provensali

 

INGREDIENTE
2-3 linguri ulei, 300 g orez cu bob lung, câteva firișoare de șofran, 500 g creveți, 3 linguri ulei (de preferat de măsline), 1 ceapă, 3 fileuri de anșoa, 1 ardei iute, 5 căței de usturoi, 1 cutie de roșii tocate, 3 tulpini de țelină, 150 ml vin alb sec, coaja și zeama de la o portocală, sare, piper, frunze de busuioc verde.

Ingrediente Creveți provensali

2-3 linguri ulei,

300 g orez cu bob lung,

câteva firișoare de șofran,

500 g creveți,

3 linguri ulei (de preferat de măsline),

1 ceapă,

3 fileuri de anșoa,

1 ardei iute, 5 căței de usturoi, 1 cutie de roșii tocate, 3 tulpini de țelină, 150 ml vin alb sec, coaja și zeama de la o portocală, sare, piper, frunze de busuioc verde.

Categorii