Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Prepararea este cum nu se poate mai simpla: Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o. Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana. Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare. Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume. Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata. Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.

Ingrediente Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

- 250 gr creveti

- 250 ml smantana grasa

- o ceapa mica

- 50 gr unt

- 150 gr cascaval

- 200 gr paste colorate

- un praf de sare pentru fiert pastele

Categorii