Creveti picanti in sos de portocale

Reteta culinara Creveti picanti in sos de portocale din categoria Peste. Specific Japonia. Cum sa faci Creveti picanti in sos de portocale

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Creveti picanti in sos de portocale

 

INGREDIENTE
100 gr. creveti decorticati 2 cepe verzi mici sau una mare 3 catei de usturoi 1 portocala mare 1 lingura sos de soia 1 lingurita sos piri piri 1 lingurita rasa pudra de ghimbir sare piper 1 lingura rasa faina 2 linguri ulei floarea soarelui

Ingrediente Creveti picanti in sos de portocale

100 gr. creveti decorticati

2 cepe verzi mici sau una mare

3 catei de usturoi

1 portocala mare

1 lingura sos de soia

1 lingurita sos piri piri

1 lingurita rasa pudra de ghimbir

sare

piper

1 lingura rasa faina

2 linguri ulei floarea soarelui

Categorii